Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
COROR Klórkaucsuk bevonat 20l
190.327 Ft (149.864 Ft + ÁFA)
Menny.:db

COROR Klórkaucsuk bevonat 20l

Kiszerelés
Szín
190.327 Ft (149.864 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l
5.893 Ft (4.640 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
14.865 Ft (11.705 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Medence, folyékony csempe, élelmiszer ipar, uszoda, textil- és papíripar, vegyi anyagokkal dolgozó helység, zuhanyzó, fürdőszoba, szökőkút, tartály.
Gyártó: Festékbázis
Cikkszám: 449
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Veszélyességi besorolás: UN 1263 Festék 3 III. környezetre veszélyes


Alkalmazás: A COROR Klórkaucsuk Bevonat alkalmas kül- és beltérben fa, fém, üvegszálas és oldószerálló kemény műanyagok, beton, tégla, vakolt falak felületeinek védelmére. A bevonat rugalmas és tartósan ellenáll a víz, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat hatásainak. Kiválóan használható uszodákban, textil- és papíriparban, akkumulátortöltő helyiségekben, olajjal, olajszármazékokkal, egyéb vegyi anyagokkal dolgozó helyiségekben. A megszilárdult bevonatnak nincs utólagos oldószer kipárolgása, ezért az állattartással és növénytermesztéssel, illetve ezek feldolgozásával foglalkozó üzemekben is használható. Alkalmas még csempe helyett is: zuhanyzók, fürdőszobák, kerti medencék, szökőkutak, tartályok védelmére. A felület higiénikus, könnyen tisztítható, kémiailag ellenálló.

Előkészítés: A felületről távolítsuk el maradéktalanul a régi bevonatokat és szennyeződéseket! A fa alapot dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! A falról távolítsuk el a laza, pergő részeket, majd portalanítsuk le a felületet! A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acél felületeket COROR Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük. Rozsda átalakítók használata tilos. A nem nedvszívó felületek előzetes érdesítés után alapozást nem igényelnek. A nedvszívó felületek alapozását 20%-ban aromás hígítóval meghígított COROR Klórkaucsuk Bevonat intenzív ecsetelésével végezzük! A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése. Növényi és állati zsiradékokkal tartósan érintkezve a kopásállóság csökken.

Felhasználás: A festést csak +5 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést ecsettel vagy hengerrel! Az első réteg felvitele előtt a terméket aromás hígítóval hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig. A második réteg esetén nem szükséges hígítani. A festések között legalább 1 óra száradási időt biztosítsunk!

A festékbevonat megfelel az élelmiszerekkel rendeltetés szerűen érintkezésbe
kerülő anyagok és tárgyak 1935/2004/EK és a 10/2011/EK rendeletekben foglalt
követelményeknek. ÉMI-TÜV 313083 vizsgálata alapján. Konyhai felhasználásra
nem javasolt.

Fényesség: selyemfényű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.