Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FACTOR Padlózománc fényes
19.454 Ft (15.318 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FACTOR Padlózománc fényes

Kiszerelés
Szín
19.454 Ft (15.318 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l
5.893 Ft (4.640 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
14.865 Ft (11.705 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Hajópadló, parketta, kerítés, garázsajtó, bútor, asztal, iskolaszer, pad, szék, aljzat kiegyenlített padlózat, lábazatok.
Gyártó: Festékbázis
Cikkszám: 904
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Veszélyességi besorolás: UN 1263 LQ


Alkalmazás: A FACTOR Padlózománc filmje rendkívül kopásálló, kemény és nem sárguló felületet képez. Olyan felületekre ajánljuk, ahol a bevonat mindennapi használatnak, kopásnak van kitéve: hajópadló, parketta, kerítés, garázsajtó, bútor, asztal, iskolaszerek, padok, székek puha és keményfa. Járó és oldalfelületekre, betonra, aljzatkiegyenlített padlózatokra, lábazatokra dekoratív és könnyen tisztántartható védelmet biztosít kül és beltérben egyaránt. A FACTOR Padlózománc jól tapad, a PVC, alumínium és horganyzott felületekhez.

Előkészítés: Távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket vagy a régi bevonatokat! A felületet dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! Az esetleges gyantakiválásokat nitrohígítóval mossuk le! A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A festést csak +5°C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. A munkálatokat végezhetjük ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóróberendezéssel. Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést a fa esetén szálirányával megegyező irányban! Használjunk jó minőségű ecsetet! Az első réteg esetén 5%-os hígítás javasolt. A nagy terheléseknek kitett felületeknél 3 réteg felhordása célszerű. A festések között legalább 16 óra száradási időt biztosítsunk, a következő réteg felhordása előtt győződjön meg az előző réteg megszáradásáról. Nem járófelületek esetében 1 órán belül vagy a teljes száradást követően festhető át a felület. A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: fényes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.