Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
HARZO T-16 Speciális Kétkomponensű Alapozó
40.268 Ft (31.707 Ft + ÁFA)
Menny.:db

HARZO T-16 Speciális Kétkomponensű Alapozó

Kiszerelés
40.268 Ft (31.707 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A HARZO T-16 Speciális kétkomponensű vizes bázisú alapozó a csempefelújító rendszerekhez kifejlesztett alapozó, amit ipari felhasználásra már régóta alkalmaznak. Száradása után kissé fehér, inkább áttetsző felületet képez. A vizesblokkok környékén ad biztonságos alapot, valamint a csempe összes felületén, a fedőfestést és lakkozást megelőzően kell alapozóként alkalmazni.
Gyártó: Harzo
Cikkszám: 99910112
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A legtöbb fedőfesték jól megtapad rajta. A fedőfestékek és lakkok a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű alapozóra kenve még nagyobb védelmet biztosítanak mint eddig bármi más.

Ajánljuk csempefestések alkalmával együtt, rendszerben alkalmazni a HARZO Color fedőfestékkel és a HARZO kétkomponensű Lakkokkal, ápolókkal! Alkalmazásával még biztonságosabbá, hosszan tartóbbá válik a járófelületek, vizesblokkok festése! Továbbá ajánlott az alkalmazása alapozóként, tusolókban oldalfalon, és nagy igénybevételű járófelületeken a HARZO csempeglettek felkenése előtt! Száradási ideje az alapok szívóképességétől, a hőmérséklettől és a relatív páratartalomtól függően 23°C-fokon kb. 2-3 óra. Színezni nem ajánlott, hígítása maximum 5-10% vízzel történhet, alapos felkeverés mellett!

Hol és mire alkalmazható még?

Tökéletesen megtapad és biztonságos, hosszan tartó alapot biztosít tiszta, pormentes ipari gyanta oldalfalakon és padlókon, betonon, esztrich betonon, aljzatkiegyenlítőn, festett, lakkozott bútorokon, műanyagon, üvegen, alapozott fémen, alumíniumon, réz, bútorlap, osb lap felületein, stb. Viaszos felületek alapozására NEM alkalmas!

Kiszerelés: 0,5 kg / 1 kg / 4 kg A+B komponens. Műanyag tégelyben.
Kiadósság: kb. 6-10 m2/kg/réteg. Függ a felületek szívóképességétől.

Részletes információk a bekeverésről és egyéb részletekről az alábbi Műszaki adatlapban találhatóak!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.