Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
HARZO- Tiredi  Antik festék
6.020 Ft (4.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

HARZO- Tiredi Antik festék

Kiszerelés
6.020 Ft (4.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A HARZO Tiredi Antik festék igényes, dekoratív, időt álló tulajdonságai végett kiválóan alkalmazható beltérben bankok, szállodák, irodaházak, sportlétesítmények, magánépületek beltéri falfelületeinek megvédése, márványozása, díszítése céljából.
Gyártó: Harzo
Cikkszám: 99910138
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Alkalmazása történhet a szokásos márványozáshoz használt technikákkal, kézmozdulatokkal. Továbbá a legtöbb díszítési eljárással, szerszámokkal alakítható ki tükörsima vagy enyhén rusztikus, mechanikai fényű vagy matt felület. A márványozott felületek a HARZO Lakkokkal igény szerint impregnálhatóak, HARZO Fényesítő Ápolóval ápolhatóak.

A HARZO Tiredi Antik festék a HARZO csempe felújítási rendszerek egyik választható díszítőanyaga, továbbá a bútorantikolás díszítőfestéke!

Felhordható hengerrel, glettvassal simítható. Kiadóssága függ a felhordás módjától és az alapfelülettől, kb. 80-250 gr/réteg.

A rétegek közötti száradási ideje kb.1-3 óra és átvonható, márványozáshoz alkalmazható rozsdamentes glettvassal mechanikai fény adható, megszáradt állapotában is.

A HARZO Tiredi Antik festék igény szerint maximum 5% vízzel hígítható, szerszámok vízzel elmoshatóak.

Bővebb információ:

Kiszerelések:

  • 250 ml
  • 1 liter
  • 5 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.