Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
LINOPORE® RX 5000+ tetőfólia (75m)
35.660 Ft (28.079 Ft + ÁFA)
Menny.:tekercs

LINOPORE® RX 5000+ tetőfólia (75m)

35.660 Ft (28.079 Ft + ÁFA)
Menny.:tekercs
Egységár: 475,47 Ft/m2

A legjobb ár/érték arányú LINOPORE® RX 5000+ ragasztószalaggal ellátott páraáteresztő fólia felhasználási területét tekintve deszkázatra, illetve lépésálló hőszigetelés esetén alkalmazható.

Gyártó: Masterplast
Cikkszám: MLRX5000+
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A LINOPORE® páraátersztő fóliák a tetőfedés fajtájától és a tetőszerkezet összetettségétől függően, aljzaton fekvő alátétfedés esetén, az alábbi hajlásszögeknél alkalmazhatók:

Betoncserép esetén (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): A hullámhegyen lévő oldalhoronnyal vagy körülhornyolt cserép esetén ha a tető hajlásszöge 16°-os vagy nagyobb, de 22°-nál kisebb (három vagy több kockázati tényező esetén)

Oldalhorony nélküli kettős fedésű sík cserepek (pl. hódfarkú és téglány cserepek) (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): a tető hajlásszöge 24°-os vagy nagyobb, de 30°-nál kisebb (három vagy több kockázati tényező esetén)

Oldalhornyos egyszeres fedésű síkcserepek (pl. hornyolt egyenes vagy ívesvágású cserepek, sík betoncserepek) (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): a tető hajlásszöge 29°-os vagy nagyobb, de 35°-nál kisebb (három vagy több kockázati tényező esetén)

Kis- és nagytáblás fém cserepeslemezek (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés)16°-os vagy nagyobb, de 22°-nál kisebb hajlásszögű tető esetén (max. két kockázati tényező esetén)

Bitumenes zsindelyfedés (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): Amennyiben alátétlemezen keresztül mechanikusan van rögzítve és a tető hajlásszöge 20°-os vagy nagyobb, de 25°-nál kisebb (max. egy kockázati tényező esetén)

Kockázati tényezők: olyan áttörés vagy szerkezet, ami lassítja a víz lejutását, pl. tetőáttörések, kémény, tetősík ablak, vápa, stb. amelyből több is előfordulhat a tetőszerkezeten

Ragasztószalag átlapolásokhoz, a szél- és vízzáró szerkezeti kialakítás érdekében.

A tökéletes biztonság érzése megfizethetetlen, ezért is adunk a  LINOPORE® RX 5000 páraáterszető fóliára 20 év gyártói garanciát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.