Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Milesi- érett tölgy (XGT 6179) 25l
107.490 Ft (84.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Milesi- érett tölgy (XGT 6179) 25l

Kiszerelés
Színek
107.490 Ft (84.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Egységár: 4.299,60 Ft/liter
Impregnáló jellegű időjárásálló, vízlepergető vékonylazúr kültéri felhasználásra
Gyártó: Milesi
Cikkszám: MVCS33
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek


A Milesi XGT vékonylazúrok elsősorban a nem mérettartó kültéri faanyagok kezelésére ajánlott. (pl. kerítés, pergola, gerenda, ablakok, ajtók, kerti pad, lambéria, stb.) Tulajdonságai közé tartozik hogy megfelelő felhordás mellett megőrzi a fa természetes hatását, meghagyja erezetét nem képezve réteget a fafelület tetején. Előnyei hogy abszolút nem igényel külön alapozót hiszen a lazúr tartalmaz minden olyan anyagot mely a favédelem szempontjából szükséges: gombavédelem a kártevők ellen, UV védelem a hosszan tartó színhatásért, a viaszos hatás pedig a vízvédelmet adja a faanyagunknak. Egyszerű felhasználás, maximális védelem.

GYÁRTÓ Milesi
SZAVATOSSÁG 18
FELHORDÓ ELJÁRÁS Ecsetelés
FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE Nem fixálódó faanyagvédőszerrel kezelt faanyag impregnálására nem használható. A felületeket (még a gyalultat is) előzetesen keményfát 80-as, puhafát 100-as csiszolópapírral meg kell csiszolni és le kell portalanítani.
ALKALMAS FELHORDÓ ELJÁRÁSOK Ecsettel kenve két rétegben. A rétegek között finom csiszolás szükséges.
ALKALMAZÁSI TERÜLET Kültér
ALKALMAZHATÓSÁG Fa homlokzatburkolat, Kertészeti faanyagok, Kerti bútorok, Kerti pavilonok, Pergolák, Szaletlik, Tetőszerkezeti elemek
OLDHATÓSÁG Vízbázisú
SZÁRADÁS Normál klímán 4-8 óra
FÉNYESSÉG Selyemmatt
FÉNYESSÉG GLOSSBAN 20
HIGÍTÁS Kizárólag XHC 6 - tal
RÉTEGSZÁM 2
KOMPONENSSZÁM 1
EDZÉS nincs
ANYAGSZÜKSÉGLET ~0,1 liter /m2/réteg
ÖSSZEFÉRHETŐSÉG MÁS ANYAGOKKAL A termék összeférhetõségének a vizsgálata a felhasználó felelõsége! Esetleges összeférhetõség esetén is a színek torzulásával kell számolni
OPTIMÁLIS FELHASZNÁLÁSI KÖRÜLMÉNYEK A készítményt hűvös időben (15-18 celsius között) közvetlen napsütéstől védett helyen lehet megfelelően használni. Nagyobb egybefüggő felületek esetén az alsó hőmérsékleti határértéken érdemes az anyagot felhordani. 2-3 m2 feletti egybefüggő felület esetén több személy együttes munkájára van szükség. A faanyag nedvességtartalma ne legyen magasabb 12%-nál.
A FELÜLETKEZELŐ ANYAG ELŐKÉSZÍTÉSE Felhasználás elõtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést!
BEVONATI PRÓBAFELÜLET KÉSZÍTÉSE A felhasználásra szánt termékekbõl próbafestést kell végezni a tényleges felhasználási eljárással megeggyezõ módon. A próbafelület elkészítése a felhasználó érdeke és felelõsége. A próbafestés elmulasztásából eredõ károk kizárólag a felhasználót terhelik!
FAFAJTÁK Akác, Borovi fenyő, Egyéb, Lucfenyő, Meranti, Tölgy

Márkák Milesi
Típus oldószer mentes
Lazúr típus vékonylazúr
Felhasználás helye kültér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.