Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
VALMOR - AIR FLOW - Kenhető Hőtükör
42.775 Ft (33.681 Ft + ÁFA)
Menny.:db

VALMOR - AIR FLOW - Kenhető Hőtükör

Kiszerelés
42.775 Ft (33.681 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l
5.893 Ft (4.640 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
14.865 Ft (11.705 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
A VALMOR Kenhető Hőtükör egy mikroméretű kerámia gömböket tartalmazó, speciális összetételű glettelhető anyag.
Gyártó: Festékbázis
Cikkszám: 275
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: A VALMOR Kenhető Hőtükör egy mikroméretű kerámiagömböket tartalmazó, speciális összetételű glettelhető anyag. A kerámiagömbök belsejében vákuum van, amely a legjobb hővezetést gátló közeg. A VALMOR Kenhető Hőtükör hatékonysága a rétegvastagságon múlik, ezért javasolt a 1,5 mm vastagság felhordása. Ennél a rétegvastagságnál már jelentős fűtés megtakarítással számolhatunk. További érzékelhető változást hozhat lakókörnyezetünkben a VALMOR Kenhető Hőtükör használata:

● azonnali és tartós megoldást nyújt a hőhíd okán kialakult falpenésszel szemben
● csökkenti a hőveszteséget a falakon és a mennyezeten keresztül
● megszünteti a falak hideg érzetét – komfortosabbá válik a lakókörnyezet
● egyenletesebb hőeloszlású falon a páralecsapódás mértéke csökken
● nem gátolja a falak lélegzését

Felhasználható célzott felületekre, hőhidak utólagos kezelésére és a teljes épület belső és külső hővédelmére egyaránt. Alkalmazható nyílászárók áthidalóinál, sarkoknál, koszorúk mentén, pincefödémeknél, padlózat és falazat csatlakozásánál, radiátorok mögötti felületeknél és mindenhol, ahol úgy érezzük, hogy „húz” a fal (sugározza a hideget). Fémszerkezetekre is felhordható Coror Rapid Korróziógátló alapozó használatát követően.

Előkészítés: Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után simítsuk le a felületet. Régebben már felületkezelt falak esetében a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros, penészes szennyeződéseket tisztítsuk le! Rendszeres vizesedési problémával küzdő falazatoknál, a régi vakolatot távolítsuk el maradéktalanul, majd vakoljuk újra páraáteresztő alapvakolattal úgy, hogy ne használjon simításhoz gipszalapú glettelő anyagot. Alapozáshoz minden esetben használja a VALMOR Air Flow lélegző alapozó 1:1 arányban vízzel hígított elegyét. A glettelési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próba elvégzése.

Felhasználás: A Valmor Kenhető Hőtükör glettelését bel- és kültérben csak +10 °C felett végezzük! Csomómentes összekeverés érdekében mindig a sűrűbb anyagot hígítjuk apránként. Felhordást 1-2 rétegben végezzük el műanyag glettelő szerszámmal. A rétegek között hagyjuk átszáradni az anyagot. Sima felületet a következő képpen alakíthatunk ki: hagyjuk meghúzni az utolsó réteget, majd ezt követőan nedvesítsük be és húzzuk simára. A felületet megcsiszolni TILOS.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.