Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Az Eladó az általa forgalmazott Termékekre a vonatkozó jogszabályok és a megrendelt termékeket gyártó cégek által vállalt, a megrendelés időpontjában, érvényben lévő jótállási feltételeket biztosítja, mely feltételekről az Eladó a Megrendelőt a Megrendelés leadását megelőzően részletesen tájékoztatja. A jótállási jegy minden esetben a Termék átadásával egy időben átadásra kerül a Megrendelő részére.

A jótállás kezdő időpontja – amennyiben a Termék beépítését nem az Eladó végzi – Termék Megrendelő részére történő átadásának a napja. A jótállás időtartama Termékenként és gyártónként eltérő, azonban a Megrendelő elismeri, hogy a Megrendelés leadását megelőzően a jótállás idejére vonatkozóan megfelelő tájékoztatásban részesült.

Az Eladó mentesül a jótállási illetve szavatossági felelősség alól, amennyiben a hiba oka a Megrendelő tevékenységére, Termék nem rendeltetésszerű használatára, Megrendelő általi szakszerűtlen elszállítására, Megrendelő által megbízott harmadik személy általi szakszerűtlen beépíttetésre, a karbantartás nem, vagy hiányos elvégzésére vezethető vissza. továbbá, ha a Megrendelő a Terméket nem megfelelő körülmények közé építi, vagy építteti be (például erős párakicsapódás, vakolásból eredő hibák, mész, cement, festék, egyéb maró hatású vegyi anyagok, használata okozta elszíneződések esetén). Az Eladó mentesül a kötelezettségi felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a Megrendelésben foglaltak szerződésszerű teljesítés után keletkezett.