Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
HARZO-Fényesítő Ápoló
7.979 Ft (6.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db

HARZO-Fényesítő Ápoló

Kiszerelés
7.979 Ft (6.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A HARZO Fényesítő-Ápoló egy részben a HARZO lakkokkal rendszerben alkalmazható ápolás és fényesítés céljából. Továbbá fényében kopott, festett vagy lakkozott fa, bútor, lakkozott parketta, laminált parketta, linóleum valamint zománcfestékkel és egyéb nem nedvszívó festékekkel festett felületeken megújítás, ápolás céljából használható.
Gyártó: Harzo
Cikkszám: 99910159
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A HARZO Fényesítő-Ápoló lakkok esetében a mikronnyi, szabad szemmel nem látható pórusokat tömíti be, egyéb fent felsorolt felületek esetében pedig megújít és alkot koptató hatásoktól védelmező réteget, ami nagyon könnyen takarítható és tisztán tartható. Számtalan réteg felhordható egymás után a száradást követően. Az ápolóval akár naponta, hetente, havonta, évente, többévente újra és újra ápolhatjuk a felületet, biztosítva fényét, védelmét és a takarítás könnyeddé válásának folyamatos élményét.

Bővebb információ:

A HARZO Fényesítő-Ápoló vízszerű, fehér színű, felkenése folyamatában színtelenné váló folyadék. Rétegek közötti száradási idő kb 30-40 perc, hőmérséklettől függően és járható, illetve átvonható.

Felhordását mikroszálas fibre segítségével javasoljuk elvégezni. A kellő hatás érdekében, száradási időket betartva, a felületen egységesen kell eloszlatni általában 2-3 rétegben.

Kiszerelések:

    • 100 ml
    • 0,5 liter
    • 1 liter

Kiadóssága:

1 liter/kb. 40-60 m2/réteg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.