Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FACTOR Vastaglazúr selyemfényű XTR
25.914 Ft (20.405 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FACTOR Vastaglazúr selyemfényű XTR

Kiszerelés
Szín
25.914 Ft (20.405 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
COROR Rapid Festéklemaró 0,6 l
5.893 Ft (4.640 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
14.865 Ft (11.705 Ft + ÁFA)
COROR Aromás hígító
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Ajtó, ablak, zsalugáter, faház, oromdeszka, kerítés, lambéria, kerti bútor.
Gyártó: Festékbázis
Cikkszám: 552
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Veszélyességi besorolás: UN1263 Festék 3 III.


Alkalmazás: A FACTOR Vastaglazúr kül- és beltérben egyaránt használható a fafelületek védelmére, lazúrozására és díszítésére / színezésére. Könnyen felhordható, jól terülő és kiadós termék. Használható puhafafajtákból (borovi, lucfenyő) készült felületekre. Alkalmazásával hosszú életű, időjárásálló és vízlepergető felület képezhető, mely kiemeli a fa természetes erezetét, dekoratív selyemfényű bevonat hozható létre. A színező pigmentek – részben a természetben előforduló ásványi oxidok – kiegyensúlyozott védelmet nyújtanak a nap (UVA/UVB) káros sugarai ellen. 2-3 rétegben alkalmazva tartós védelmet biztosító, az időjárás viszontagságainak ellenálló bevonatot képez. A FACTOR Vastaglazúr felhordása előtt mindenképp javasolt FACTOR „2 in 1” vékonylazúr használata impregnálószerként, amely elősegíti a vastaglazúr tapadását, és az így kapott bevonat minősége megfelel korunk legmagasabb elvárásainak. A FACTOR vastaglazúrt felhasználhatjuk többek között: beltérben: ajtó, bútor, lambéria, parketta, kültérben: nyílászáró, deszka, kerítés, zsalugáter, kerti faház, kerti bútor, pergola lazúrozására.

Előkészítés: A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! A festési munkálatok előtt javasoljuk, hogy végezzen próbafestést!

Felhasználás: A FACTOR Vastaglazúr felhasználásánál kérjük, tartsa be a festéssel kapcsolatos ismereteket, hogy az Ön által kezelt felület tökéletes minőségű legyen. A munkálatokat csak 5–30 °C között végezze! A terméket felhasználás előtt alaposan keverje fel! A színek árnyalatban eltérhetnek a színkártya színeitől, amit befolyásol az Ön által kezelt fa alapszíne, szívóképessége és a festékek rétegszáma. A termék felhasználásának megkezdése előtt tájékozódjon a www.festekbazis.hu oldalon! A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: selyemfényű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.